Ella & The Boys - Anak Merdeka - 1987 (full mp3 album)


p/s: sempena menyambut bulan kemerdekaan. selamat menyambut ulangtahun ke 50 kita merdeka dan sempena genap 20 tahun album ini.
  1. Ella & The Boys - Anak Merdeka (4:26)
  2. Ella & The Boys - Meniti Liku Sepi (4:30)
  3. Ella & The Boys - Catatan Tika Rindu (4:21)
  4. Ella & The Boys - Muslihat (4:40)
  5. Ella & The Boys - Kau Hanya Khayalan (4:56)
  6. Ella & The Boys - Tak Lagi Kesunyian (3:32)
  7. Ella & The Boys - Takdir (4:51)
  8. Ella & The Boys - Aku Tak Bersalah (3:46)
  9. Ella & The Boys - Ibu (4:32)
  10. Ella & The Boys - Menanti Musim Berbunga (5:59)
10 tracks in playlist, average track length: 4:33
Playlist length: 45 minutes 33 seconds

:: download


Related post: , , , ,

5 comments:

Anonymous said...

ala bro link dia dah mati arr
ala bro upload ler balik

Faizal Rahman said...

nnt aku try cari balik album ni

Anonymous said...

amacam bro dah jumpa ker album tu?

Faizal Rahman said...

x jumpa lah bro, nk kena cari kat kedai kalau ada jual

Anonymous said...

want to know ella dengan kumpulan dari sarawak late 70s and early 80s. let me know