Bulan bintang logo concept



Pagi2 saya dah buat kerja ngarut2 sbb di arah buat kerja ngarut2. Buat pakai Photoshop CS4. Kalau ada Illustrator lg best kut. Ikut yg asal hanya merah putih, tp saja tambah biru kuning tu atas dasar nasionalisme.

My new gadget: Bosch GSB 10









Tgh hari td time lunch pi cari drill ni, sbnr nk cari hujung minggu ri tu tp tutup lak kedai2 hardware kat sini, berkobar2 rasa nk beli menda ni sbb barang2 dah standby untuk didrill, ritu minggu sblm tu balik Gombak pasal ada kenduri kawen member group ada2aje, time nk balik Penang Ahad tu sempat singgah IKEA, so adalah beli sedikit barang2 perabot dan barang2 DIY lain, xde la byk tau je la arga kat IKEA tu, tp barang2 mmg best la kalau nk deko2 rumah bg nampak terampil sikit. Balik2 keje td terus testing mendrill. Settle la tempat kasut tu, dan satu lg penyangkut towel. Ada satu benda lagi yg masih dirahsiakan, nak tau kena mai la rumah yer huhu. Kalau sapa2 nk pakai drill boleh sewalah dgn harga yg berpatutan, mana tau leh kaver balik duit beli drill tu huhu.

Sekian, terima kasih.

USM FC vs Felda United FC




Masih ketinggalan 1-2. Main betui2 la weh.. #usmfc

Menu mlm ni: lamb chop beb. Terharu @melamyra buat




Test embed Wave Spreadsheet gadget



Can't view the Google Wave above? Then you either have not signed into your Google Wave Account or you do not have a Google Wave account. If you would like to be invited to Google Wave, then please Email Me and I will invite you.

I only have 9 invites left.

If you get a Wave Account or already have one, please be generous and offer others your invites by posting your Email in the Comment box for others to request for an invite by.

Gambar2 dari Majlis Perkahwinan Ain...

Pada hari Sabtu 9 Januari 10, Boss & Mel telah berangkat ke Felda Palong 6, Gemas, Negeri Sembilan utk menghadiri Majlis Perkahwinan Manager terkiut ada2aje.. Cik yang kini Puan Nadzilatul Ain. Kami bertolak dari Gombak pada pukul 10 pg. Hari sebelumnya (Jumaat) kami bertolak dari USM Penang setelah selesai solat Jumaat dan sampai Gombak dalam pkl 8.30 ptg. Walaupun agak penat.. semangat mmg berkobar2 utk menghadirkan diri ke majlis yg indah lagi meriah ini.

Kami sampai di rumah ain dlm pukul 1.30tgh.. Mel sempat masuk ke bilik pengantin utk bersalaman & berpelukan dgn ain.. kemudian kami makan..lepak2 jab tunggu ain bersanding.. Masa ain tgh bersanding kami terpaksa mengundur diri kerana kami ada urusan lain yg perlu diselesaikan dan terus balik ke Gombak. Sampai Gombak pun dah pukul 9 malam... Hari Ahad pg2 kami kononnya nak balik Penang tapi singgah di IKEA.. last2 pkl 2.oo ptg baru kami gerak dari KL ke Penang.

Kepenatan mmg terasa hingga hari ini... tapi yg penting kami gembira kerana dapat juga pergi ke majlis perkahwinan Ain... Rasa amat terkilan kalau tak dapat pergi sebab Ain sentiasa ada di mana2 jemputan yang kami adakan.. Alhamdulillah.. Syukur sangat...

Semoga Ain berbahagia hingga akhir hayat di samping suami tersayang.. moga dikurniakan anak2 yg soleh dan solehah & kehidupan dirahmati Allah sentiasa... AMINN..

Kawen ain
Pengantin baru sampai.. sedang menuruni jalan yg agak curam depan rumah Ain..

Kawen ain
Pengantin sedang diarak ke arah pelamin..

Kawen ain
Lawa pelamin yg serba putih dipadankan dengan persalinan kuning diraja


Kawen ain
Cantikkan..


Kawen ain
Berseri-seri di atas pelamin

Kawen ain
Boss yg sibuk bertweet :P


Kawen ain
Kekenyangan daa.. huhu


~Faizal & Mel
p/s gambar tak bnyk..yg lain ada dlm hp boss..