Bilik sementara Adik Tatih Hadhanah ditutup

Aku ada blogkan sebelum ini yg Eryna kena gigit serangga dua kali. First area mata Eryna lebam, tak tahu kena gigit serangga apa. Yang kedua ibu jari kiri Eryna lebam kena sengat lebah. Bilik sementara tu isolated dr block lain, mmg byk serangga kawasan tu. Smlm Hadhanah Pusat Islam USM tutup bilik tu, budak semua menumpang pula di dewan Hadhanah. Mungkin akan campur dgn budak yg lebih besar. Harap takde kejadian yg berbahaya berlaku & harap cepat bilik Adik Tatih siap renovate.

Mobile blogging, nnt edit letak link ke post lama.

Kesian Eryna mata lebam kena gigit serangga masa tidur


Cepat penjaga di Hadhanah call bagitau Eryna kena gigit ni, tak lah terkejut masa ambil petang2 tu. Bilik asal Eryna tgh renovate jd skrg bilik Adik Tatih di pindah ke bilik hujung sekali dekat pintu blkg, nampak mcm kurang berjaga sikit block tu sbb macam terpisah sikit mungkin byk serangga kat situ.

Cows, India


Photograph by Mariajoseph Johnbasco,
I shot this calf on the road in 2011 on the eve of Diwali at Neyveli, which is my hometown. Due to crackers going off everywhere, the cows couldnt rest near homes so they sought the middle of the road for rest. The fog, noise, and the backlighting of the streetlight made me take this picture.



Borknagar - Urd 2012


Best ke album ni? Pernah ada album Empiricism 2001 lebih 10 tahun dulu dlm format kaset. Yg menarik utk album ni Vortex return balik dalam band ni, Vortex ni multitalent artist la, semua instrument boleh main vocalist pun boleh. Jom memburu album ni.

Duit bertabur atas lantai

Eryna telah menjatuhkan bakul duit syiling, menyebabkan duit-duit bertaburan atas lantai semalam. Eryna selalu mintak duit sebab dia nak masukkan dalam tabung Angry Bird dia. Kali ni dia memandai nak ambi sendiri, jadi habis la berterabur..