Team Building PPIP @ Harvard Saujana

Team building PPIP diadakan di Harvard Saujana Bedong Kedah, berlangsung selama 3 hari. Event ini diwajibkan kepada semua staf PPIP. Antara yang menariknya bila dah sampai sana baru sedar wallet tertinggal kat rumah jadi 3 hari tu memang tak berwalletlah.

Eryna lepak main iPad di bilik penginapan

Kolam swimming yang besar

Tak sempat nak mandi-manda kolam ni, Eryna je yang sempat

Kuliah Subuh oleh Dr. Hairul. Best kalau selalu ada pengisian2 sebegini

Sesi bergambar semua staf

Dekan dan TD Akademik PPIP


Acara sukaneka dari pagi hingga tengah hari

Sedikit kurang puas hati tentang pembahagian kumpulan,
patut kena konsider bilangan lelaki:perempuan, kemudian ikut umur pula.
Huhuhu.

Acara lumba berterompah


Acara mereka fesyen, acara paling berjaya iaitu dapat no. 2 dari 8 kumpulan

Acara treasure hunt yang mencabar minda dan tenaga

Bergambar bersama kumpulan 7

Rumah misteri

Penat betul bertreasure hunt, tapi masih bersemangat untuk menamatkan aktiviti

Villa Nabila? 

Dapat mandi kolam takmo balik bilik si Eryna ni

Captain kumpulan 7 beraksi dengan equipment paint ball

Kumpulan 7 kecuali aku yang tiada dalam gambar

Aktiviti sharp shooting. Setiap orang dibekal dengan 5 peluru,
antara ramai2 yang menembak hanya 2 orang yang dapat 3 tembakan mengena
salah seorangnya akulah

Turun padang

Keseluruhan kumpulan 7 mendapat tempat ke 7

Ulasan lengkap boleh view di sini sekarang.

Batu Ferringhi & Masjid Terapung Tanjung Bungah

Mengambil kesempatan sempena cuti Awal Muharam kami ke Batu Ferringhi untuk mandi-manda dan bersantai di tepi pantai.

















Sempat juga singgah Masjid Terapung Tanjung Bungah. Kalau tak silap mula-mula sampai masjid ini sebelum ini pun masa Maal Hijrah.





Cc: +mel a