Isnin, Oktober 17, 2005

Koleksi lagu raya III ( mp3 )

Raihan & Nowseeheart - Hari Raya Untuk Semua
Raihan, Nowseeheart, Ajai & Rem - Lebaran
Saloma - Selamat Hari Raya
Sharifah Aini - Suasana Hari Raya
Siti Nurhaliza - Suara Takbir

~download

Koleksi lagu raya I ( mp3 )
Koleksi lagu raya II ( mp3 )
Koleksi lagu raya IV ( mp3 )
Koleksi lagu raya V ( mp3 )
Koleksi lagu raya VI ( mp3 )

Related post: , , , ,

11 ulasan:

  1. Awanama3:05 PTG

    best laa lagu2 raya tuh ... takde plan nak tambah lagi ker jadik koleksi 4 ker 5.

    BalasPadam
  2. 4, 5 dan mungkin 6 akan menyusul ... hosting ada problem sikit.

    BalasPadam
  3. hi nama saya zul orang baru saya 15 tahun leh tolong adik x macam mana nak download lagu yang ada jadi kan mp3 ?

    BalasPadam
  4. bro faizal~ dlm koleksi lagu raya III ni lagu Lebaran Ini tu missing la nampaknye..bleh x tolong saya? nak sgt dgr itu lagu ^^

    BalasPadam
  5. lagu "Lebaran Ini" xde. Lagu "Raihan, Nowseeheart, Ajai & Rem - Lebaran" ada lah. Boleh bg email address kat sini.

    BalasPadam
  6. Terima Kasih kepada pereka blog ni, dapatlah ku hadiahkan lagu raya ni kepada mate ku yang terpaksa meraikan hari rayanya jauh dari isi keluarganya buat pertama kali.

    BalasPadam
  7. Thanks faizal sbb sudi shared lagu-lagu raya nih... Dah lame carik, akhirnya jumpa gak kat sini... Anyway, thanks a lot!!! =]

    BalasPadam
  8. huhu..post thn 2005 ni.. :P

    BalasPadam
  9. Awanama2:01 PG

    wow, thanks for the songs..
    big help for us studying overseas. :)

    BalasPadam
  10. Awanama3:41 PTG

    sebenarnya link ok... cuma korang klik back dan fwd semula... insyaAllah ok

    BalasPadam