Jemputan ke muktamar PAS ke-55




Terkejut dapat jemputan dari Tuan Guru Haji Hadi dekat Facebook. Jom pegi usha portal Muktamar Tahunan PAS ke-55 di:

Muktamar Tahunan PAS kali ke-55

Salute kat team IT PAS ni, mmg advance dalam menggunakan alam siber untuk penyebaran maklumat. Laman web pun cun!

RSVP event tu di sini.

5 comments:

paan said...

skang nie siap dah ada blog lagi...

http://www.blogtokguru.com/

Faizal said...

tu la paan, maju sungguh

@tune® said...

wa..derang pon ade fesbuk!

Faizal said...

ada org manage kan tu huhu

Anonymous said...

hahaha bodoh orang PAS jemput kau ke muktamar nak bagi kau buat apa kah? untuk melepas kegersangan hahaha