Jemputan ke muktamar PAS ke-55




Terkejut dapat jemputan dari Tuan Guru Haji Hadi dekat Facebook. Jom pegi usha portal Muktamar Tahunan PAS ke-55 di:

Muktamar Tahunan PAS kali ke-55

Salute kat team IT PAS ni, mmg advance dalam menggunakan alam siber untuk penyebaran maklumat. Laman web pun cun!

RSVP event tu di sini.

5 comments:

  1. skang nie siap dah ada blog lagi...

    http://www.blogtokguru.com/

    ReplyDelete
  2. tu la paan, maju sungguh

    ReplyDelete
  3. wa..derang pon ade fesbuk!

    ReplyDelete
  4. ada org manage kan tu huhu

    ReplyDelete
  5. Anonymous7:08 PM

    hahaha bodoh orang PAS jemput kau ke muktamar nak bagi kau buat apa kah? untuk melepas kegersangan hahaha

    ReplyDelete