Join mybrute! http://fullfilth.mybrute.com/

Berlawan dengan musuh di arena. Ambil shot time menang sahaja tau huhu. Dalam sehari boleh lawan 3 kali sahaja. Dah dua hari menang sekali, kalah 2 kali. Penat betul.


Sedang memilih musuh yang boleh dimakan dalam pergaduhan. Cari yang boleh makan tau, bukan yang hensem2 atau seksi2.


Kelebihan yang kita dapat bila naik level, boleh menambah senjata dah bonus untuk karekter brute anda. Kalau ada option untuk pilih senjata sendiri mesti lagi best.


Feed story untuk recent brute aktivity, bengang aku dengan hantukacak tu.

Jangan buang masa mari sama2 mem brute kan diri anda melalui link ini:

http://fullfilth.mybrute.com/


p/s: bukan link MLM yer, ajak main games jer :P

4 comments:

niezam sandakan said...

Best men game ni, tp nick 'niezam' kna amik oleh ntah sape, so xsemangat nk main da :D huhu~

Faizal said...

kena declare war tu huhu niezam666 ok what

Anonymous said...

tukeran pupils yuk...
wr066.mybrute.com

mindze said...

Fight my brutes at:

http://angliukas.mybrute.com/
http://ilgas-pimpalas.mybrute.com/
http://eik-tu-sikt.mybrute.com/
http://muaddibas.mybrute.com/