Lama dah teringin minum fresh orange



Fresh orange

Semenjak dua menjak ni manjang panas je cuaca, bila cuaca panas mulalah teringin nk minum air best2..

5 comments:

paan said...

ahh.nyamannya....nk gak..

Papa-Itam said...

ni kalau tengok waktu tengah hari pasti terliur
nak minum...kena pulak orange yang segar..hilang dahaga..pernah ka minum fresh orange yang buah tak FRESH..apa rasa kawan?

@tune® said...

spesel x?

Faizal said...

@paan cepat gi cari fresh oren
@papa-itam aiseh kena yg x fresh busuk masam mmg nk kena la tokey kedai tu
@atun biasa je atun, x de yg special, mencukupi jer

mel said...

dapnyerr... nnt belanja 2 gelas tau!