Lama dah teringin minum fresh orange



Fresh orange

Semenjak dua menjak ni manjang panas je cuaca, bila cuaca panas mulalah teringin nk minum air best2..

5 comments:

  1. ahh.nyamannya....nk gak..

    ReplyDelete
  2. ni kalau tengok waktu tengah hari pasti terliur
    nak minum...kena pulak orange yang segar..hilang dahaga..pernah ka minum fresh orange yang buah tak FRESH..apa rasa kawan?

    ReplyDelete
  3. @paan cepat gi cari fresh oren
    @papa-itam aiseh kena yg x fresh busuk masam mmg nk kena la tokey kedai tu
    @atun biasa je atun, x de yg special, mencukupi jer

    ReplyDelete
  4. dapnyerr... nnt belanja 2 gelas tau!

    ReplyDelete