KLCC water park



Hujung minggu baru ni balik ke Gombak atas beberapa urusan. Satu sbb nak tukar nama Civic, nama asal nama abah, jd susah bila nak renew roadtax & insurance. Tu yang tukar jugak nama tu. Satu lagi sbb nak dapatkan referee's untuk master application. Utk apply kena ada referee's dari universiti dimana dapat ijazah. So aku redah je pagi smlm ke FSKTM. Byk dah berubah, Office pun dah berubah ke bangunan lain. Mula tanya kat akak yang jaga kat kaunter tu kut2 ada mana2 lecturer kat office tu, dia ckp takde, so aku mencari la ke bilik2 lecturer semua, mcm ramai yang takde je. Last terserempak dgn sorang lecturer ni & mintak dia jd referee's tp dia tak mau sbb mmg tak pernah ajar. Dia tanya siapa supervisor dulu, aku ckp Dr. Abrizah, dia suruh cari kat pejabat. Aku turun balik tanya kat akak tadi nak jumpa Dr. Abrizah, ada la pulak. Mula tadi kata takde lecturer kat office :|. Then jumpa Dr. Abrizah ni & dia ingat aku lg. Dia ckp yg amik sains maklumat ni ada sorang je yang sambung kat UM tu, dia tanya knp tak buat kat sini je (UM). Byk jugaklah yang diinterviewnya mungkin sbb result degree aku tak berapa nak ok kut, tp dia byk bg galakkan. Semangatlah pulak jdnya. Semangat yang selalu datang dan pergi.

Slideshow atas tu gambar2 masa hari Ahad. Seronok @aliffzachary & @erynazu mandi kolam kat KLCC tu, sampai taknak balik. Tgh hari tu makan kat restoran Raso Omakden, kedai makanan negeri sembilan. Gulai masak lemak shj lebih dari 10 jenis. Pedas2 belaka. Sedap betul..