Hatchlings certificate 2008 issued April 12, 2009




Ni nak tunjuk sijil yg aku dapat bila duk main kumpul2 telur hatchlings kat facebook. Org akan ckp, apa lah gunanya main kumpul2 telur ni, mmg x de faedah pun, sekadar mengisi masa lapang, mula2 main dulu ada budak ofis ajak main, 2-3 bulan tu mmg addict sgt, hari2 mesti check kot2 ada telur baru. Lama kelamaan minat tu semakin berkurang bila start main Pet Society.

Skrg ni kalau org tgk aku dpt telur2 baru yg limited edition tu sbnr ada org bagi. Dia pun ada blogkan pasal Hatchlings ni kat sini dan kat sini.

Result musim ini:

5,215 Eggs Found
10,434th Place (Overall)
57th Place (Malaysia)

Result musim lepas:

666 Eggs Found
22,302th Place (Overall)
258th Place (Malaysia)

Musim lepas tu main last2 minit, time tu mmg dah nk tutup season tu. Ada di postkan di sini pasal yg musim lepas tu.

Hingga setakat ini:

Faizal has found 148 limited edition eggs.

Musim yang baru start ni ntah la mcm mana, rasa mcm skrg ni jugak, tggu org bg je lah huhu. Sekian dulu, majulah telur untuk negara.

3 comments:

  1. paling xtahan baca statement perenggan terakhir tu.. huhu..

    ReplyDelete
  2. boleh kan, tggu org bagi je lah kan

    ReplyDelete
  3. tunggu je la.. mmg jumpa no. 1 akan kongsi dgn incik faizal jer.. nak incubate pun tunggu jumpa no. 2... sgt boleh..

    ReplyDelete