Kuala Lumpur. May 23, 2009


Kuala Lumpur. May 23, 2009, originally uploaded by Faizal Rahman.


Petang semalam di depan Sogo. Sebenarnya nak pi Chow Kit, tgk2 bundle kut ada yang menarik, tgk2 tak bukak lagi, terus lajak pegi Pertama. Mula2 nak parking motor depan Pertama tu, tgk byk org parking kat situ, tp ternampak pak polisi sedang menyaman motor2 kat situ. Terus x jadi nak park kat situ. Jenuh membayar saman nnt, yg saman baru ni kat KLIA pun x settle lg. Terpaksa gi parking jauh kat bangunan sebelah Sogo. Ikutkan x boleh jugak parking kat situ, abis dah mmg xde parking nak buat camne, mujur x kena saman. Agaknya PBT sengaja x nak buat parking banyak2 sbb nk saman org ramai.

No comments:

Post a Comment