Pesta Durian dan makanan Balik Pulau, Pulau Pinang

photo photo photo
photo photo photo
photo photo photo
photo photo photo
photo photo photo


Baru balik dari Balik Pulau ni, kekenyangan makan durian. Baru2 ni dapat invitation ke event Pesta Durian oleh En @wonojo. So wife @melamyra yg kaki durian tu ajak la pegi petang ni.

Mmg kena timing baik sbb org tgh merasmi, jd lps perasmian ada makan2 buah durian di samping buah2 lain. Nak blk tu sempat gak beli durian utk bwk balik, mahal jugak tp beli jugak la x mo kempunan.

4 comments:

Anonymous said...

free ke bayar...

Faizal Rahman said...

Free

Anonymous said...

how to go? ada transport bawa kita pergi tak?

Faizal Rahman said...

Takde rasanya, tempat ni isolated sikit.