January 2011 iPhone wallpaper


Akhirnya siap jugak setelah bertungkus lumus menyiapkannya, asalnya nak buat sblm masuk tahun baru, tp terdrag sampai semalam baru siap. Biasa la byk keje yg lebih official perlu dibuat.

Wallpaper ni utk iPhone 3G & 3GS mungkin 2G pun sama kut. iPhone 4 dah lain resolusinya.


Ni gambar wallpaper yg sku buat in action. Comment & critics are welcome.

4 comments:

eric said...

Bos, nak tanya.. camne nak develope benda2 camni utk iphone? nak kena pakai iphone SDK (Mac) jugak ke?

Faizal Rahman said...

Ni bukan app bro, wallpaper ja..

Hadramie said...

Bro, takkan Jan & Feb jer kot? Sepanjang tahun punya mana?

Faizal Rahman said...

Aiseh Pak Syed, nak kena install Phtotshop kat MacBook ni la pulak, dulu buat kat laptop office, dah dipulangkan.