Nissan 350Z keychain


photo, originally uploaded by faizal.rahman.


Keychain Nissan 350Z ini diperolehi secara percuma dengan mendafterkan diri di portal myHorizon. Not Sure masih ada lagi atau tidak promisi ini, tapi kalau tengok diportal tu masih ada.

Kalau teringin nk dapatkan keychain Nissan 350Z ni bolehlah cuba daftarkan diri.

350Z ni juga dikenali sebagai Fairlady Z

The Nissan 350Z is a two seat sports car that was manufactured by Nissan Motor Co, LTD. The 350Z is the fifth generation of Nissan's Z-car line, originally introduced in 1969 (as a 1970 model year) as the Datsun 240Z. The 350Z entered production in late 2002 and was sold and marketed as a 2003 model. It was available in several trim packages and is sold as both a coupé and roadster before being succeeded by the 370Z for the 2009 model year. wikipedia



myHorizon

p/s: jom pi masjid smyg jumaat :-)

8 comments:

mel said...

eh.. dah guna blogspot balik?

Faizal said...

huhu rasa traffic menurun 1/2 bila guna ada2aje tu, nk try pakai blogspot balik

paan said...

wah menarik..baru pas daftar..harap masih berpeluang utk dapat keychain tue.hehehe

Faizal said...

paan kalau dpt betul2 punya fairlady lg best!

@t00neY r00neY® said...

mak aih!!saye mahukannye!!!

paan said...

hahaha.sape la yg nak bagi betul2 punya tue ye ?? ahakz...pas daftar nak wat pe ye ?? tgu je keychain tue sampai kat umah ye ?kalo dapt la.

Faizal said...

tggu je paas, nnt sampai lah tu, insyaAllah

paan said...

ok bro..aku akan tgu dengan penuh sabar..