Mental - another series from FOX (S01E01 download link)




Dalam mencari-cari filem atau cerita bersiri semalam, terjumpa series ni, tajuknya Mental. Satu lagi cerita bersiri dari FOX Broadcasting Company. Seperti yang ramai dah maklum siri Prison Break dah tamat jd terasa kekosongan bila x tau nak follow series apa. Jadi smlm masa jenguk2 warez.bb terjumpa link untuk download series ni, episod pertama baru je di tayangkan pada 26hb May. Jadi masih fresh lagi, dan ini menambah semangat aku untuk tgk cerita ni.

Dari sinopsisnya cerita ni berkisar tentang hal2 yang berlaku di hospital psikiatri atau hospital untuk pesakit mental. Sedar x sedar sebenarnya kehidupan kita ini dikelilingi orang2 yg sakit mental, sama ada sakitnya itu kronik atau tidak dan adakah dia membahayakan orang ramai. Adakah dia fikir dia boleh melalukan segala2nya dan adakah org yg jadi mangsa akan boleh bertahan selama2nya. Untuk org Islam kita dikurniakan akal untuk berfikir yang betul dan yang tidak betul, selain itu kita telah ada panduan agama.

Berbalik kepada cerita ni tadi, perkara lain yg menarik perhatian ialah adanya 2 org pelakon dari series Prison Break berlakon dalam cerita ni, dua-dua ni x pernah jumpa masa Prison Break tp ditemukan dalam series ni.

Di bawah ni aku embedkan beberapa video trailer cerita ni, dan aku try cari download link full S01E01 <- lawa jer. Mental - Promo!




Mental - Preview #1 from 5/26!




Mental - Preview #2 from 5/26!




MENTAL: Meet Dr. Jack Gallagher




MENTAL: Premiere Episode Teaser




Download link

http://hotfile.com/dl/3949035/5d1f67b/Mental_S01E01_HDTV_XviD-LOL.avi.html
OR
http://d01.megashares.com/dl/e08c32b/Mental.S01E01.HDTV.XviD-LOL.avi
OR
http://d01.megashares.com/dl/4a9bd5e/Mental.S01E01.HDTV.XviD-LOL.avi
OR
http://hotfile.com/dl/3972673/c71f638/Mental.S01E01.HDTV.XviD-LOL.avi.html
OR
http://netload.in/dateic1SBzQRSE5/Mental.S01E01.HDTV.XviD-LOL.avi.htm
OR
http://hotfile.com/dl/3944385/995e321/Mental.S01E01.HDTV.XviD-LOL.avi.html
OR
http://www.megaupload.com/?d=ROR5HQCF
OR
http://netload.in/dateicWj1Fl5Yo6/Mental.S01E01.HDTV.XviD-LOL.avi.htm

Pilih salah satu je, jgn download semua pulak :D

No comments: