Mozilla Firefox 3.5 Beta 4

Baru je test guna version ni sejak semalam, nampaknya version ni lg bagus dr version 3.0.1. Akibat terlalu tension dengan version tu aku try pakai 3.5b4 ni. Bayangkan mem usage sampai 600,000K. Asyik nk kena restart browser jer.

So sapa2 yang rasa Firefox dia makan byk sgt memory tu bleh la try version ni. Ada add-on yg compatible dan ada yg x compatible. Boleh download di site Firefox Beta: Firefox Beta.

Selamat Hari Guru dan selamat berhujung minggu!

4 comments:

  1. Tq encik Faizal. aku pun dh fedup dgn firefox dok selalu sgt restart/crashed. tak tau ada version beta.

    ReplyDelete
  2. aku skang dah asyik ngan opera.hehe

    ReplyDelete
  3. ffx utk GMail/Greader/Tumblr :) xpernah pla crash ffx yg ku pakai, so far so good.

    len2, Chrome oo yea, the best! hehe~

    ReplyDelete
  4. Kalau Chrome ada add-on, compatible dgn FF punya add-on aku pakai Chrome!

    ReplyDelete