Projek tukar arm depan kiri kanan

Seperti yang war-warkan dalam entri sebelum ni(Proton GSR turbo, yellow Corolla drifter & black EG), kereta aku perlu dibaiki armnya sbb kondisinya yang dah teruk. Setelah dibuka pada petang smlm, dptlah tgk barang2 yang dah rosak tu. Seperti dijangka tokey workshop akan mintak deposit dulu untuk beli barang2. Byk jugak barang kena tukar, antaranya upper arm, lower arm, tie rod end dan ball joint. Boleh tgk kat bawahnya gambarnya.

Projek tukar arm

Projek tukar arm

Projek tukar arm

Projek tukar arm
Ni pulak gambar setelah diganti dgn barang baru/recond.


Drift House
Ni xde kena-mengena dengan kereta ku yer, mana mungkin EG nk buat drift. Nk tgk kete ni tgk kat entry sblm ni (Proton GSR turbo, yellow Corolla drifter & black EG). Kereta yg warna kuning tu.


Reciept
Ni resitnya. Abis aku bulan ni, pokai2. Hajat nk bayar duit ansuran iPhone, kena tangguh lg laa huhu.