Proton GSR turbo, yellow Corolla drifter & black EG

GSR Evolution sapa ni?
Balik keje pagi td tgk kete ni parking kat sebelah, kerek jer!


Bikin drift
Ni gambar amik kat bengkel td, Totoya Corolla ni tgh bikin nk buat drift agaknya.


Projek hujung minggu: car wash
Aku punya EG buat hal pulak, nk kena tukar upper arm sbb dah berbunyi "klak" bila brek kuat/masuk lubang. Ni mesti sbb jalan Gombak yg mcm haram tu, lubang dan bonggol sana-sini, ntah bila nk siap ntah. Malam ni nak kena merempit la pegi keje.