Parcel dari Singapura

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo



Pada June 16, 2009 berlangsung Google Hackathon di Singapore. Ntah mcm mana time ni aku ternampak sekeping gambar di Twitpic:

Share photos on twitter with Twitpic

Apa yg ada dalam gambar tu nampak menarik, jd aku tanya la mamat tu, mcm mana nk dpt sticker tu, ntah mcm mana dia offer nk postkan sticker2 tu kat aku, aku pun setuju jer, dan aku bglah alamat kat dia, semalam masa sampai rumah dari ofis boss aku ckp ada surat. Bila aku tgk jer dari Singapore aku dah agak dah mesti benda ni, tak expect pulak byk sgt sticker yg dia akan bg. So terima kasih diucapkan. Antara sticker yg ada ialah sticker YouTube, Google Code, Yahoo dan beberapa service2 internet. Selain tu ada jugak comic Google Chrome dalam bahasa Jepun!

Td masa nk gerak dari hospital Putrajaya, dah ada org jeles bila nampak sticker Youtube kat cermin belakang kereta. Tak bawak lak td, kalau bawak boleh bg :P