My new gadget: Bosch GSB 10









Tgh hari td time lunch pi cari drill ni, sbnr nk cari hujung minggu ri tu tp tutup lak kedai2 hardware kat sini, berkobar2 rasa nk beli menda ni sbb barang2 dah standby untuk didrill, ritu minggu sblm tu balik Gombak pasal ada kenduri kawen member group ada2aje, time nk balik Penang Ahad tu sempat singgah IKEA, so adalah beli sedikit barang2 perabot dan barang2 DIY lain, xde la byk tau je la arga kat IKEA tu, tp barang2 mmg best la kalau nk deko2 rumah bg nampak terampil sikit. Balik2 keje td terus testing mendrill. Settle la tempat kasut tu, dan satu lg penyangkut towel. Ada satu benda lagi yg masih dirahsiakan, nak tau kena mai la rumah yer huhu. Kalau sapa2 nk pakai drill boleh sewalah dgn harga yg berpatutan, mana tau leh kaver balik duit beli drill tu huhu.

Sekian, terima kasih.

No comments: