Say no to Restoran 24 jam

Tak tau nk tulis apa, cuma aku rasa restoran 24 jam ni banyak kesan negatif kepada masyarakat kita. Kerajaan perlu sekat perkembangan restoran 24 jam ni. Ramai yang komplen restoran 24 jam ni kotor. Kepada sesiapa yang nk tulis tentang keburukan restoran 24 jam ni bolehlah reply kat bawah ni, bg link pun x apa, nnt aku update balik entry ni.

4 comments:

  1. say no to restoren 24 jam? abis nanti nak tengok bola cemana kang?

    ReplyDelete
  2. Tgk bola kat rumah dgn family :-)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. betul gak... 24 jam operasi, kalo dlm ms 24 jam tu xputus customer, ms bila derang nak basuh/kemas kedai...

    lagi 1 kalo kat rest 24 jam niesp mamak.. cuba perati kuali yg derang guna.. eg: cust A order maggi goreng, pastu Cust B order nasi goreng.. 4 sure lps maggi, derang trus goreng nasi.. xbasuh x apa pun..

    ReplyDelete