Setup pokok terbaru

Td pergi Carrefour Seberang jaya dgn @melamyra (sila follow). Beli barang2 rumah. Mula2 ingat nk gi Tesco Sungai Dua je, tp tah camne tukar plan gi sana. Menarik gak shopping barang2 rumah kat sana. Lg byk choice compare to Tesco.

Antara yg menarik perhatian aku, masa mula2 masuk parking dan nampak ada kedai jual benda2 untuk gardening. Akhirnya balik tu beli la pasu ni di samping benda2 lain.



Petang sikit aku masukkan la pokok yg mmg dah sedia ada dalam pasu tu, hasilnya seperti di bawah.



Byk lg projek2 lps ni, selain pasu ni ada gak beli td 2 balang kaca, nk buh pokok gak la nnt tu. Siap beli baja & tanah.

3 comments:

  1. nnt tlg setup dlm bekas kaca baru beli yer.. :P Pastu belikan ikan lg tau..

    ReplyDelete
  2. bercucuk tanam is good. berbakti pada tanah. :D

    ReplyDelete
  3. @melamyra dah settle kan? Nk buh ikan dalam jelly huhu

    @bubbles182 itu ler, sempena Earth Day jugak tu

    ReplyDelete