Dosa dan iman




Sedikit peringatan di pagi Jumaat

3 comments:

KNizam said...

cun la poster neh
mcm nak copy je kat blog aku. hehe :)

Faizal said...

sila2, benda baik mcm ni panjang2kan

Anonymous said...

sangat menarik,hati tertarik, Tp nk mnta maaf sbb termsuk kat korang punya batch....kita ni dah tua, cuma bila ternmpak nam TAHAP tu ada satu semangat yang buat kita lawat laman web ni. Nampak senarai nama adik2 thn 86 tu teringat muka korang zaman 13 tahun.....Apapun, tahniah kerana sebilangan besar ahli dah ada c'tact number,sori kita ambil gak satu dua nombor yang ada tu...T.ksh