Keyboard laptop ku yg berwarna-warni (Google Gmail sticker)



Mesti ada yang pelik tengok keyboard macam ni. Sebenarnya yang berkaler2 tu sticker. Sticker yg diperolehi dari Gmail team. Basically yang berkaler tu shortcut2 untuk menyenangkan penggunaan Gmail menggunakan shortcut. Bila dah terrer nanti bolehlah cabut. Sticker tu bukan jenis yg terlalu melekat, kalau tanggalkan gosok2 sikit dah boleh hilang dia punya gam. Elok jugak pakai benda ni, boleh protect key2 dari daki especially key2 yang selalu ditekan mcm Enter.

6 comments:

  1. jeles..jeles.. kita punya xsampai2 pun...

    ReplyDelete
  2. jeles gak. kita langsung xtau nak amek katne..

    ReplyDelete
  3. keyboard lappy saya penuh semuanya dengan hello kitty set keyboard sticker :))

    ReplyDelete
  4. kat mn nk kutip ni...
    apasal skit je...
    xde yg pnuh keyboard ke??

    ReplyDelete
  5. kena hantar sampul surat beralamat sendiri ke us.. tapi xtau nak buat camne kat msia ni sbb mel buat utk kitorang masa mel kat nz, prosedur dia mudah je.. kat sini xreti la pulak nak buat..

    tp..jeles.. faizal dpt.. mel xdapat..huhu..

    ReplyDelete