Anda penjemput teratas di facebook


Sila click untuk perbesarkan image.


Pelik pulak pagi ni bila, tiba2 dapat medal dari facebook. Orang lain dapat jugak ke? Ke saje facebook nk pancing ni..

7 comments:

  1. maybe sebab ko tak aktif kot..sebab tu bagi medal..supaya ko aktif.hahaha.aku nak usha facebook aku jap..

    jom join temablogger :
    http://teamblogger.ning.com

    ReplyDelete
  2. dah mmg menjemput ramai org.. wat2 pelik pulak..

    ReplyDelete
  3. @paan mmg x active sgt kat facebook tu, paan punya facebook apa?
    @mel awk punya ada x medal tu? takat kasi medal buat apa.. bg la duit sikit ke best jugak. untung juta2

    ReplyDelete
  4. xdela medal tu.. kalau dia bg duit kena kongsi tu.. medal xpe la.. xkongsi pun xpe..huhu

    ReplyDelete
  5. http://www.flickr.com/photos/7226147@N04/3441382230/

    ReplyDelete
  6. sy pn ade jgk medal tu ;-)
    hehehe :P

    ReplyDelete