Anda penjemput teratas di facebook


Sila click untuk perbesarkan image.


Pelik pulak pagi ni bila, tiba2 dapat medal dari facebook. Orang lain dapat jugak ke? Ke saje facebook nk pancing ni..

7 comments:

paan said...

maybe sebab ko tak aktif kot..sebab tu bagi medal..supaya ko aktif.hahaha.aku nak usha facebook aku jap..

jom join temablogger :
http://teamblogger.ning.com

mel said...

dah mmg menjemput ramai org.. wat2 pelik pulak..

faizal said...

@paan mmg x active sgt kat facebook tu, paan punya facebook apa?
@mel awk punya ada x medal tu? takat kasi medal buat apa.. bg la duit sikit ke best jugak. untung juta2

mel said...

xdela medal tu.. kalau dia bg duit kena kongsi tu.. medal xpe la.. xkongsi pun xpe..huhu

Faizal said...

caisss

mel said...

http://www.flickr.com/photos/7226147@N04/3441382230/

shici.shorty said...

sy pn ade jgk medal tu ;-)
hehehe :P