Penat balik mengaji


IMG_1914, originally uploaded by Faizal Rahman.


Tadi masa baru sampai rumah dari office baring kat depan tv bawah kipas, time tu anak buah aku si Luqman tgh lepak2 gak.

Pastu suruh lah dia amikkan air Peel Fresh Apple.

Dia pun amikkanlah, pakai kole yg agak besar sbb nk amik cawan x sampai kut.

Pastu dia pun hantar la ke depan dari dapur. Aku pun tgk la air tu, byk jugak dia amik.

Tanya kat dia kenapa banyak sangat?

Dia jawab, ye lah dah penat2 balik mengaji kena la minum byk.


Pening gak bila pulak aku balik dr mengaji. Rupa2 baru pasan sbb aku pakai baju melayu gi keje ari ni. Cehhh..



p/s: gambar ni masa Luqman 2 tahun. Saje letak gambar lama.

2 comments:

  1. sedap nyer ngutuk anak waa...

    masa nih muka Luqman tak garang lagi ...

    ReplyDelete
  2. lawak la plk... gambar umur brp tu..

    ReplyDelete