Ini bas ke van?


Ini bas ke van?, originally uploaded by Faizal Rahman.


Dalam perjalanan pulang dari ofis buat kali terakhir pagi td
terserempak van ni, knp ia dipanggil bas?

9 comments:

Sham Hardy said...

nice photo dude.. anyway aku terfikir, siapa la punya idea beri macam tu in first place huh?

Faizal Rahman said...

benda ni dah lama, tp xde yg nk correct kan, van sekolah byk yang tulis bas. perlu ada garis panduan untuk bezakan contohnya jumlah seat, cc. kalau kita baca news, bas persiaran eksiden, komfom fikir bas betul kan

Sham Hardy said...

tu tak kisah, tapi apa pendapat org lain nanti?

rizal del tapairo said...

banyak la ko punye garis panduan..
ko kat tpm lagik ke? bile nak cabut?

Faizal Rahman said...

@shamhardy tu la mesti ada yg x puas hati
@ijal hari ni last haha

rizal del tapairo said...

patut la ade pulang dari ofis buat kali terakhir...

dpt katne plak bro?

Faizal Rahman said...
This comment has been removed by the author.
@tune® said...

fuyooooooooo
blk penang da...
cop!!
blk??
bukan datang ke?

Faizal Rahman said...

@atun dua2 pun sama jer huhu