Ekspo Konvokesyen USM 2009 (USM Convex?09)

Ekspo konvokesyen USM akan berlangsung dari 11 - 16 Ogos 2009. Ini merupakan kali pertama aku akan merasai kemeriahan minggu konvokesyen, bermula dari semalam dah nampak gerai2 jualan dibuka dan jalan di dalam kampus USM induk ni mula agak sibuk.

Harap esok2 dapatlah jalan2 kegerai2 konvo, sblm2 ni pun ekspo konvo UM dan UITM je yg pernah pergi, nk try lah kat USM ni.

Hujung minggu ni aku kena pergi Sabah untuk buat kajian di bawah project InSPIRE. Pengalaman baru bg aku, sblm2 ni kerja x pernah pun kena pergi outstation ke apa. Harap aku dapatlah membantu penyelidik2 ni.

Pagi ni ada seorang Dr kat sini belanja nasi kandar untuk staff2 kat sini, dapatlah seorang sebungkus. Ni nak makan ni.. jemput semua..