Ujang edisi bumper merdeka


Ujang edisi bumper merdeka, originally uploaded by Faizal Rahman.


Dah lama x layan majalah ujang ni, kalau beli pun kalau naik bas jalan jauh.
Smlm duk terfikir nk baca something sbb Celcom BB ni kekadang problem, tu yg
beli ujang edisi bumper merdeka ni, harga dia rasa mahal dr edisi biasa RM
6.90. Hantam sajalah buat layan time boring2, x kan nk borak dengan ayam
itik kat blkg bilik ni..

p/s: ada dapat sticker cermin kereta "Malaysian On Board"