Tahniah Isa Samad dan BN

Tahniah Isa Samad dan BN


Image credit to: http://mt.m2day.org/2008/content/view/27784/84/

8 comments:

mel said...

ish.. hidup 1malaysia!

Faizal Rahman said...

Tahniah Tan Sri Bribery Isa Samad

rean said...
This comment has been removed by the author.
rean said...

hello~~
sile la bagi credit kat creator poster tu..

THE POSTER IS COURTESY OF OBEFIEND.BLOGSPOT.COM

for more interesting posts about what we do to people who plagiariser, do check this out:

http://obefiend.blogspot.com/2009/05/so-some-fcker-stole-my-blog-content-3.html

have a nice day~~ :x

Obefiend Weiland said...

selamat petang

poster ini aku yang design sempena bagan pinang. please link back kepada article asal jika pihak saudara ingin post disini

http://mt.m2day.org/2008/content/view/27784/84/

Pihak RPK sendiri pun minta kebenaran dari aku sebelum post artwork ni di kolum "No Holds Barred" milik RPK. maka marilah kita sebagai komuniti blogger malaysia yang kecil saling bertukar-tukar link.

terima kasih. Harapnya tuan punya blog boleh edit dan link back blog entry ini kepada blog kelolaan saya.

yang
Obefiend - webmaster The Obefiend Blog

Anonymous said...

/i/ time guys.

Anonymous said...

tah hape2 owner blog ni. curi keja obe je kejenye

Anonymous said...

gile malu sial.
kne pwned terus.