Tahniah Isa Samad dan BN

Tahniah Isa Samad dan BN


Image credit to: http://mt.m2day.org/2008/content/view/27784/84/

8 comments:

  1. ish.. hidup 1malaysia!

    ReplyDelete
  2. Tahniah Tan Sri Bribery Isa Samad

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. hello~~
    sile la bagi credit kat creator poster tu..

    THE POSTER IS COURTESY OF OBEFIEND.BLOGSPOT.COM

    for more interesting posts about what we do to people who plagiariser, do check this out:

    http://obefiend.blogspot.com/2009/05/so-some-fcker-stole-my-blog-content-3.html

    have a nice day~~ :x

    ReplyDelete
  5. selamat petang

    poster ini aku yang design sempena bagan pinang. please link back kepada article asal jika pihak saudara ingin post disini

    http://mt.m2day.org/2008/content/view/27784/84/

    Pihak RPK sendiri pun minta kebenaran dari aku sebelum post artwork ni di kolum "No Holds Barred" milik RPK. maka marilah kita sebagai komuniti blogger malaysia yang kecil saling bertukar-tukar link.

    terima kasih. Harapnya tuan punya blog boleh edit dan link back blog entry ini kepada blog kelolaan saya.

    yang
    Obefiend - webmaster The Obefiend Blog

    ReplyDelete
  6. Anonymous5:00 PM

    /i/ time guys.

    ReplyDelete
  7. Anonymous8:05 AM

    tah hape2 owner blog ni. curi keja obe je kejenye

    ReplyDelete
  8. Anonymous7:41 PM

    gile malu sial.
    kne pwned terus.

    ReplyDelete