Happy birthday Luqman Aliff


Selamat hari jadi yang ke 7 buat Luqman Aliff, anak buah aku yang pertama. Dulu2 selalu buh gambar dia dekat blog ni, skrg asyik gambar @erynazu la pulak. Luqman ni dulu mmg baik dgn aku, selalu ikut ke mana2 x kisah pun, x mcm anak2 buah yg lain, Adib, Dani, Fatiha mcm susah jer. Skrg dah duk jauh ni ntah la, dia pun dah besar panjang, agak garang Luqman ni, mmg sesuai sangat kalau cikgu kat sekolah nak lantik jadi pengawas. Jgn jadi mawas dah laa. Dulu kete pak lang sport rim kaler biasa, skrg dah kaler hijau! X sabar nk balik Gombak beraya. Hadiah? Entahla ntah bila nk cari hadiah ntah..

Btw Luqman ni anak akak aku @hani_fadhlina. Dia ada update pasal birthday ni kat blog dia.

2 comments:

princess said...

bila amik gambar ni, lawa...

Faizal Rahman said...

Gambar lama..