Norther - Mirror Of Madness


[link]

Dah lama x layan lagu2 yang membingitkan kepala, sekali sekala kalau kepala tengah pening mmg best. Kalau bleh nk bukak kuat2 tp x bleh la kan, kat opis. Pening giler nk solve Microsoft Word punya problem td, nk print kata ada something outside printable area, jalah ok jugak otomatik akan print lanskap mode. Dah berapa kali set margin, x lekat2 settign tu, last, kena buat setting custom margin baru lekat, siut jer software ni buang masa gua, buat gua pening lak.

Lapar2 x sabar nk balik makan..

No comments:

Post a Comment