The Way Back

"Their escape was just the beginning". Teruja terus pagi2 jumpa benda2 mcm ni, dapat link dari newsletter National Geographic. Mungkin ada link tu dgn film ni. Dah tgk trailer filem ini td, kisah satu geng escape dari penjara di Siberia, derang terpaksa lalu kawasan salji, padang pasir dll sampai 4000km. Mesti terpencil betul tempat tu. Nantikan je lah kemunculannya, ntah ada ke tidak masuk panggung Malaysia. Nak kena tgk jugak ni.

Scene dalam penjara.

The Way Back.