Gambar Hari Raya Korban 1432H

Saje buat animated gif ni. Marah abg ipar aku tu kang hehe. :P

Aidil Adha 1432H

Aidil Adha 1432H

Aidil Adha 1432H

Aidil Adha 1432H

Aidil Adha 1432H

Raya korban kali ni kami beraya di Gombak, last year beraya di USM tp kemudian ke Kota Bharu beraya di sana. Seronok tgk ramai betul budak2 muda involved masa korban berbeza dgn zaman aku bertugas dulu.

6 comments:

princess said...

tahun depan masuk la korban....

Honey said...

Insyaallah kalau mampu ...

Honey said...

Udah macam menari lak suami ku itu ...

Faizal Rahman said...

Insyaallah tp korban kat mana tak tau lg.

Faizal Rahman said...

@hani_fadhlina tunjukla kat Abg Ngah huhu.

deaf said...

meriah beb