Recap sepanjang minggu lepas

Eryna di Poliklinik Penawar, demam sikit mujur sehari dua je demam. Demam pun ceria.
Motor baru, sejarah motor-motor yang pernah pakai: Suzuki RC 100 - Honda EX5 100 - Yamaha RX-Z 135 - Honda Wave 110. Dah lama teringin nak pakai motor slps berhijrah ke Penang.
Situasi biasa setiap pagi kat Penang ni, jam di sana sini tp rasanya tak seteruk di KL.
Padang lalang je sbnrnya, saja letak paddy field kat Instagram haha. Jgn ingat semua benda yg aku post tu betul!
Maghrib di Masjid USM, hari Rabu mesti balik lambat sbb @melamyra ada kelas. Elok la smyg dulu,  kalau nak smyg kat rumah selalu terlepas waktu.
Misteri yang belum tejawab, sticker apa sbnrnya ni? Kereta recond Jepun mesti ada.
Panaskan enjin pagi2. Gelap2 dah gerak ke USM.
Kucing kedai Juara Taman Pauh Jaya buat muka gangster.
Abah la ajar makan ni, kalau batuk, ke sakit tekak ke boleh la try.
Sedang beraksi manja.
Di puncak Banjaran Titiwangsa sempadan Perak Kelantan.
Kasi wangi sikit kereta.
Front facing camera, di Banjaran Titiwangsa.
Di USM Kubang Kerian, lengang je compare dengan USM induk.
Siapa nak simpan atau nak withdraw tisu boleh buat kat sini. Nasib tak ada sperm bank!.
Bergambar di Bank Pitis Kota Bharu. Zaman dulu2 dah ada bank!
@melamyra bershopping di Pasar Siti Khadijah Kota Bharu.

2 comments:

  1. salam..abg dok penang ke?hehe.. baru terjupe blog abg ni..layan gambor instagram..menarik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks bro, yup dari Penang.

      Delete