Misteri Luqman Aliff


Buku ni aku akan hadiahkan kpd Luqman anak buah aku yg pertama. Jenuh pikir nk beli hadiah apa untuk dia. Dia baru sambut hari jadi seminggu dua lepas. Dia puasa hampir penuh di usia 7 tahun. Hanya 1 hari shj yg dia tak puasa. Tu yg rasa nk hadiahkan sesuatu tu. Dari Jusco Wangsa Maju mencari sampai MPH. Hampir putus asa pun. Last2 jumpa buku ni. Harap2 besar makna pada dia. Esok dia dan family balik dari kampung di Jengka 17.

P/s: corak tulisan agak skema sebab nak bagi dia baca. Entry Happy birthday Luqman elok je dia baca cuma ada shortform2 yg dia x dapat tangkap.

genggenius.wordpress.com
pts.com.my

No comments: